Bedrijven

Geborduurd logo

Kleding of relatiegeschenk met een geborduurd logo, tekst of naam,  zorgt voor een exclusieve uitstraling. Zo ziet u en uw personeel er verzorgt en herkenbaar uit, en geeft u uw relaties een kwalitatief hoogwaardig en mooi relatiegeschenk.

Uw logo kan op veel verschillende soorten textiel geborduurd worden. Om van uw logo een borduurpatroon te maken hebben we uw logo digitaal nodig. (EPS, JPEG,PDF). Om een goed borduurpatroon te maken heb je een duur software programma nodig, uiterste precisie , en tijd. Dit hebben we allemaal in huis, maar dat kost geld. Daarom berekenen we eenmalig digitaliseringskosten . Het bedrag  hiervan is afhankelijk van het soort logo. Het borduurpatroon blijft eigendom van ZijLijn. Het wordt bij ons opgeslagen en kan steeds weer worden gebruikt.

Bedrijfskleding

Omdat onze borduring van hoogwaardig kwaliteit is willen we dit graag ook borduren op hoogwaardige kleding. Daarom kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan bedrijfskleding. Graag zoeken wij met u naar de juiste kleding voor uw bedrijf. Wij hebben een groot aanbod van merken en leveranciers voor alle bedrijfstakken zoals bijv. horeca, industrie, garage, enz.

Relatiegeschenken

Ook voor relatiegeschenken voorzien van borduring kunt u bij ons terecht. U kunt dan denken aan een handdoek,met logo, een tas, badjas, maar ook een caps, mutsen voorzien van borduring behoren tot de mogelijkheden. 

Geschenk voor personeel

Omdat alles wat wij maken uniek is, is het ook zeer geschikt om het kado te doen voor uw personeel. U kunt denken aan een:(aanvulling op)kerstpakket, zoals een handdoeken pakket of tas. Of bij een geboorte, hier kunt u denken aan een leuk kraampakket voorzien van knuffel,badtextiel, enz. Maar voor een jubileum kunnen we ook wel wat moois maken.

Voor vragen of een afspraak te maken vragen wij u om ons contactformulier in te vullen.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven