Clubs

Clubkleding

Clubkleding of clubtextiel met een geborduurd logo, tekst of naam,  zorgt voor een exclusieve uitstraling. Zo zien u en uw leden of fans er verzorgt en herkenbaar uit, en krijgen u uw leden / fans een kwalitatief hoogwaardig en mooi clubtextiel

Uw logo kan op veel verschillende soorten textiel geborduurd worden. Om van uw logo een borduurpatroon te maken hebben we uw logo digitaal nodig. (EPS, JPEG,PDF). Om een goed borduurpatroon te maken heb je een duur software programma nodig, uiterste precisie , en tijd. Dit hebben we allemaal in huis, maar dat kost geld. Daarom berekenen we eenmalig digitaliseringskosten . Het bedrag  hiervan is afhankelijk van het soort logo. Het borduurpatroon blijft eigendom van ZijLijn. Het wordt bij ons opgeslagen en kan steeds weer worden gebruikt.

Levering kleding

Ook verenigingen en clubs zijn op het goede adres bij Borduurstudio ZijLijn. Wij kunnen uw kleding voorzien van een club  logo. U kunt denken aan bijv. een mooie polo, trui, bodywarmer, jas enz.  Door ons uitgebreid aanbod van leveranciers kunnen wij u helpen met het uitzoeken van de juiste kleding (in bijv. uw clubkleuren)  Omdat niet alle (sport)kleding borduurbaar is , is het raadzaam om het samen met ons uit te zoeken, wij kunnen u dan ook gelijk advies geven over de verschillende kwaliteiten/ eigenschappen van de materialen.

Caps/Mutsen

 Wij kunnen ook caps en mutsen leveren met uw clublogo er opgeborduurd. Wij hebben een uitgebreid assortiment caps en mutsen in verschillende kleurstellingen en materialen.

Handdoeken/Tassen

Wat is er nu mooier dat een handdoek of tas van je eigen club? Wij kunnen verschillende  (sport)tassen leveren die voorzien kunnen worden van een borduring. Ook kunt u bij ons terecht voor handdoeken in verschillende kleuren en maten. (Leuk om te geven bij een jubileum. maar ook goed te verkopen op een ledenvergadering, markt  of in de kantine, om zo u uw kas te spekken.)

Voor vragen of een afspraak te maken vragen wij u om ons contactformulier in te vullen.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven