Particulier

Persoonlijke twist

Natuurlijk kunnen ook particulieren bij ons terecht. Wij hebben een uitgebreide collectie aan geborduurde kado artikelen. Zowel kant en klaar als door u zelf ontworpen. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor een kledingstuk waar u iets opgeborduurd wilt hebben.

Kant en Klaar

Ons aanbod in kant en klaar producten bestaat onder andere uit: Rompertjes/slabbetjes met tekst, handoeken met afbeelding, mutsen met logo, kado pakketten voor zowel heren ,dames en kinderen. Het aanbod is wisselend. Voor het volledige aanbod kunt u kijken in de webshop.

Kraam)kado met naam/tekst

Wij hebben een grote collectie aan knuffels, knuffeldoekjes, handdoeken, badjassen, caps enz. Dit kunt u allemaal personaliseren  door het  te laten borduren met een naam , tekst, of datum. In onze webshop vindt u een aantal van deze artikelen. Hier kunt u aangeven wat u wilt, in welke kleur, welke lettertype en kleur borduring.

Kleding

Ook  kunt u kleding bij ons uitzoeken en die laten borduren. Wilt u nu een originele shirt, trui,bodywarmer of i.d. voor uw (klein)kind of hebt u een shirt nodig waar een grappige tekst op moet . Wij kunnen het voor u maken. U hebt bij ons de keus uit een ruim assortiment en het kan al gerealiseerd worden vanaf 1 stuks. 

Als het nu gaat om de kant en klaar producten , de gepersonaliseerde kado’s of om kleding u kunt  voor vragen kunt u contact met ons opnemen via de mail (contact formulier) of  telefoon . Uiteraard mag u ook gewoon langs komen in de studio. Wij helpen u graag.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven